Panprices Logo
Nu är PlayStation 5 tillgänglig igen

Nu är PlayStation 5 tillgänglig igen

Avatar
Sophia • 
Mar 31

Det har länge vankats en ny generation Playstation, och äntligen har marknaden välkomnats av Sonys nya konsol! Med Playstation 5 i handen kan du förvänta dig en bättre spelgrafik och stöd för snabba uppdateringsintervall vilket minskar distraktionerna och förhöjer upplevelsen av smidighet under spelandet. Konsolens anpassade externa SSD gör även att du nu kan åtnjuta snabbladdning, samtidigt som stödet för 3D-ljud och 8K video låter dig dyka in i spelet på ett ännu mer realistiskt sätt än tidigare.

Läs vidare för att ta del av mer specifik information angående PS5 samt de uppdateringar som Sony har gjort. 

Oföreställbar hastighet

Tämja kraften i en specialdesignad CPU och GPU, samt en SSD med inbyggd I / O som skriver om reglerna för PlayStation-konsolen

Extremt hög hastighet SSD

Njut av nästan omedelbara laddningstider för förinstallerade PS5-spel så att du har ännu mer tid att ägna dig åt spelet

Inbyggt I/O-system

Varje enskilt system på PS5-konsolen kommunicerar med resten med ett specialdesignat system som gör det möjligt för spelutvecklare att extrahera data från SSD med blixthastighet. Detta öppnar nya, aldrig tidigare skådade möjligheter för speldesign

ps5

PlayStation 5

Spännande upplevelse med fantastiska spel

Beundra otrolig grafik och prova nya funktioner på PS5. Upptäck också en djupare spelupplevelse med stöd för Haptic Feedback, adaptiva triggers och 3D-ljudteknik.

En känslosmart handkontroll

Även om man inte tror det vid första ögonkastet, är faktiskt den nya handkontrollen DualSense Wireless Controller baserad på handkontrollen tillhörande PS4. De större visuella skillnaderna som har gjorts är färgändringen vilken resulterat i en tvåtonig design som matchar konsolen samt att greppen till handkontrollerna har förlängts och formats lite rundare. Touchpanelens och tumknapparnas positionering består däremot oförändrade. 

DualSense Wireless Controller för PS5 kommer med en inbyggd mikrofon som underlättar behovet för headset. Den nya handkontrollen erbjuder även djupgående haptisk feedback och anpassningsbara utlösare för L2- och R2-knapparna som med minimal resistens för fingerrörelser kan imitera fysiska känslor vid till exempel pilbågsskytte.

I jämförelse med handkontrollen tillhörande PS4 vars batteri behöver laddas varje åttonde timma, har DualSense Wireless Controller för PS5 en batteritid på ungefär 12 timmar - och då är spelande med kraftig användning av haptisk feedback och anpassningsbara utlösare medräknat.

f55392b63476f6fb13a76dbe5a36e1cc

Fantastiska spel

Njut av fantastisk grafik och dra nytta av de nya funktionerna i PS5

  • Ray Tracing Technology

Utforska nya världar med oöverträffade nivåer av realism med teknik som kan simulera beteendet hos alla ljusstrålar och skapa skuggor och reflektioner som ser ut som riktiga PS5-spel som stöder det.

  • Spela på din 4K TV

Spela dina favorit PS5-spel på din fantastiska 4K-TV

  • Med 120 Hz videoutgång för ramuppdateringshastigheter upp till 120 fps

Njut av dina spel med snabb och smidig rörelse, med uppdateringshastighet upp till 120 fps för kompatibla spel.

  • HDR-teknik

Om du har en TV med HDR-teknik visas PS5-spelen som stöder den i otroligt levande och realistiska färger

  • 8K bildutmatning

PS5-konsoler stöder 8K-utdata så att du kan spela spel på 4320p-skärmar

Skärmavbild 2020-07-01 kl. 09.33.59

ps5

PlayStation 5 Digital Edition

Spännande upplevelse

Upptäck en djupare spelupplevelse med stöd för taktila kommandon, anpassade aktiveringar och 3D-ljudteknik

Tempest 3D AudioTech

Njut av en innovativ ljudupplevelse där ljud verkar komma från alla håll. Spel som stöder Tempest 3D AudioTech-teknik ger liv åt med rikt 3D-ljud till dina hörlurar eller TV-högtalare

Skärmavbild 2020-07-01 kl. 09.33.59

Underhållning och skapa innehåll

Underhållning i 4K-streaming

Streama och njut av fantastiska underhållningsupplevelser i 4K med dina favoritappar på PS5.

Skapa och dela innehåll

Skapa ögonblicksbilder av dina spel. Dela dem med andra spelare på PlayStation Network eller i utvalda sociala nätverksapplikationer.

Du borde köpa PS5 om du vill ha den mest kraftfulla versionen av Playstation som någonsin gjorts. Efter att ha upplevt hastigheten som möjliggörs av SSD-tekniken hos PS5 skulle jag personligen ha svårt för att återvända till tidigare generationer. Att dyka in i nya och befintliga spel är en lek och sätter spelarens bekvämlighet i spetsen för hela upplevelsen!

VISA
mastercard
Klarna
Trustpilot